Praktisch

Praktische info


Hoe inschrijven in KDV De B'Engeltjes


In Herent verloopt de aanvraag van je kind voor opvang via een centraal registratiesysteem. Je dient je opvangaanvraag online in te dienen op de website www.kinderopvanginmijnbuurt.be.


Tijdens het registeren kan je vervolgens KDV De B’ Engeltjes aanduiden als prioriteit 1 in je voorkeurslijst. Via deze site kan je je opvangaanvraag verder blijven opvolgen. Hulp nodig? Maak een afspraak via www.herent.be/loketkinderopvang of bel 016/85.30.20.


Voor verdere vragen mag je gerust ons contacteren.


Openingsuren


Het kinderdagverblijf is open van maandag tot en met vrijdag van 7.15 uur tot 18.15 uur.


Op alle wettelijke feestdagen is het kinderdagverblijf gesloten. Bijkomende sluitingsdagen en de jaarlijkse vakantieperiode worden elk jaar in de loop van de maand oktober van het voorafgaande jaar via mail naar de ouders doorgestuurd. Het kinderdagverblijf garandeert minimum 220 openingsdagen per jaar. 


Overzicht sluitingsdagen en activiteiten 2021.

Jaarkalender 2021.


Verse keuken


Onze groepsopvang streeft naar een gezonde en gevarieerde voeding.  Dagelijks voorziet onze keukenmedewerker de kinderen van vers bereid eten, hierbij wordt gebruik gemaakt van een combi-steamer. Op deze manier leren de kinderen de natuurlijke smaak van groenten en aardappelen kennen. Onze groepsopvang beschikt over een gevarieerd menu, rekening houdend met de seizoenen. 


Huishoudelijk reglement


Door middel van duidelijke afspraken en informatie in ons huishoudelijk reglement weten jullie als ouders goed wat je kan verwachten van ons als groepsopvang en wat wij verwachten van jullie als ouders.